+31(0) 40 244 11 22

De voordelen van een abonnement

  • Door een abonnement af te sluiten, hoef je zelf niet na te denken wanneer het tijd is voor vervangening
  • Je interieur krijgt door de periodieke wisseling steeds een andere uitstraling
  • Bij een abonnement hoort een vast bedrag per periode, waardoor je niet te maken hebt met onvoorziene kosten
  • Door de structurele aanwezigheid van bloemen en planten, geef je de mensen die je in je interieur ontvangt, altijd een warm welkom
de mogelijkheden van planten leasen

Bloemenabonnementen per week of per periode

Bloemenabonnementen zijn er in vele vormen en kunnen geheel naar smaak, wens en budget worden samengesteld. Je kunt ervoor kiezen om iedere week een verse bos snijbloemen in een leenvaas af te nemen. Maar denk ook aan bloemdecoratie in een vaas of een schaal op je receptiebalie, in de vergaderruimte of ontvangsthal. In dit geval ontvang je iedere week verse bloemen.

Plantenabonnement met decoratiematerialen

Naast de mogelijkheden voor een bloemenabonnement is het ook mogelijk een (bloeiend) plantenabonnement af te nemen. Dit zijn planten in combinatie met decoratiematerialen en een mooie pot, vaas of schaal. Dit kan periodiek en de wisseling vindt meestal per maand, tweemaandelijks of per kwartaal plaats. Dit is manier om met minder wisselingen langer plezier te hebben van de bloemen en planten.

Beleef het zelf!

Wil je zien welke mogelijkheden er allemaal zijn, kom dan kijken in onze showroom! Er is ook de mogelijkheid om je gehele interieur te bespreken en dan op basis van het seizoen van dat moment te decoreren!

Kom eens langs in de showroom
Marleen Janssen
aanvraag

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.