De voordelen van interieurbeplanting

  • Interieurbeplanting zorgt voor een fris interieur. Het gevoel van ‘buiten zijn’, wordt met interieurbeplanting naar binnen gehaald en dit werkt positief op de gemoedstoestand.
  • Interieurbeplanting draagt bij aan een afname van het ziekteverzuim. Een plant zorgt namelijk voor een verhoging van zuurstof in de ruimte, het breekt slechte stoffen af, zuivert de lucht en verbetert de luchtvochtigheid.
  • Interieurbeplanting zorgt voor een fijne akoestiek in de ruimte. Een plant neemt niet alleen geluid op, maar breekt deze ook waardoor het geluid zich op een prettige manier door de ruimte verspreidt. Hierbij is niet alleen het plaatsen van planten een optie, maar denk bijvoorbeeld ook aan een moswand of een groene wand.

Interieurbeplanting voor particulieren en bedrijven

De Klerk richt ieder jaar met heel veel passie en expertise o.a. hotels, kantoren en restaurants in met interieurbeplanting. Naast de zakelijke klanten, bedienen wij ook met veel plezier onze particuliere klant. Wij werken met een prachtig mooi levend product, wat een persoonlijke aanpak vereist.

Onze zakelijke klant bezoeken wij daarom altijd op locatie om het juiste advies op maat te maken. Onze particuliere klant komt gewoonlijk bij ons in de showroom om daar geïnspireerd te raken en geadviseerd te worden.

Beleef het zelf in onze showroom

De showroom is open voor onze zakelijke en particulieren klanten. Werken met groen vraagt om advies op maat en wij nodigen je uit om langs te komen en een kijkje te nemen in onze showroom.

Harm van Boxtel
Stel een vraag?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.