+31(0) 40 244 11 22
9.4

Groots in Groen

De Klerk is in 1950 ontstaan als een lokale bloemist. In de jaren '70 en '80 groeide de vraag naar interieurbeplanting binnen kantooromgevingen enorm. Wij zijn ons daar in gaan verdiepen en onze kennis werd dermate gewaardeerd dat dit een steeds groter aandeel kreeg binnen het bedrijf. De rol als lokale en regionale specialist op het gebied van bloemsierkunst hebben we behouden, verder uitgebreid en doorontwikkeld.

Onze missie is om dé specialist en adviseur te zijn op het gebied van groen voor zowel de particuliere als zakelijke markt binnen Nederland en België. Wij willen een betrouwbare en klantgerichte partner zijn die efficiënt en dus concurrerend werkt. Maatschappelijk en menselijk verantwoord onderneemt. En als laatste, maar voor ons het belangrijkste, willen wij een bedrijf zijn waar onze medewerkers graag voor werken en zich trots voelen om onderdeel te zijn van het de Klerk team. Wij staan voor vakmanschap, service, kwaliteit en creativiteit.

Advies op locatie nodig?

Brochure

Wil je graag informatie op papier over De Klerk, dan kun je hieronder onze brochure downloaden. We hopen je hiermee een beeld te geven wat wij als De Klerk zijnde te bieden hebben!

Brochure De Klerk