+31(0) 40 244 11 22
9.3

Het laatste nieuws, tips & tricks

De voordelen van Interieurbeplanting

Interieurbeplanting biedt tal van voordelen, variërend van verbeterde luchtkwaliteit en gezondheid tot verhoogde productiviteit en visuele aantrekkelijkheid.

07-11-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Samenwerking Villa Pardoes en De Klerk

Al meerdere jaren onderhoudt De Klerk op vrijwillige basis de indrukwekkende en prachtige interieurbeplanting bij Villa Pardoes in Kaatsheuvel

03-11-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Social return

Eén van onze pijlers is integriteit. De Klerk wil intrinsiek bijdragen aan een betere wereld en een gezonde maatschappij.

19-10-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Minder ziekteverzuim

Planten zorgen voor hogere luchtvochtigheid, dragen bij aan een positievere gemoedstoestand, leiden tot meer tevredenheid onder medewerkers over het eigen functioneren en tot minder ziekteverzuim.

12-10-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Overname Plantenwacht Interieurbeplantingen B.V.

Overname van Plantenwacht Interieurbeplantingen B.V. door De Klerk

09-10-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
De ideale Aglaonema plant

De Aglaonema is een prachtige plant die bekendstaat om zijn luchtzuiverende eigenschappen. De Aglaonema heeft weinig aandacht nodig en vereist een minimale verzorging. Een ideale plant voor vrijwel elke locatie, dus!

05-10-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
De fascinerende plant Cycas revoluta

De Cycas revoluta is een fascinerende plant met een opmerkelijk groeiproces. Deze bijzondere plant, die ook wel de Sagopalm wordt genoemd, geeft elke binnen- en buitenruimte een tropische uitstraling. Ontdek de Cycas revoluta en lees meer over de oorsprong, kenmerken en verzorging van deze prachtige plant.

28-09-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Akoestische planten in gebouwen

In moderne gebouwen waarin open kantoorruimtes en galmende gangen overheersen, is akoestiek een steeds belangrijker aspect geworden van het creëren van een aangename en productieve omgeving. Akoestische planten, een slimme combinatie van groen en geluidsdemping, bieden een natuurlijke oplossing voor dit probleem.

12-09-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
De magie van moswanden

In moderne kantooromgevingen streven bedrijven ernaar om een balans te vinden tussen een productieve werkomgeving en een aangename sfeer voor werknemers. Moswanden zijn een innovatieve en esthetisch verbluffende oplossing die aan beide behoeften voldoet.

05-09-2023
Algemeen, Interieurbeplanting