+31(0) 40 244 11 22
9.4

De voordelen van een junglewand

  • Junglewanden vormen een hoogwaardige decoratie in je omgeving
  • Een junglewand is de oplossing om in geval van ruimtegebrek toch groen binnen te halen
  • Een junglewand blijft jarenlang mooi zonder watergeven en snoeien
  • Een junglewand creërt een demping van het geluid
onderhoud uitbesteden

een groener en gezonder leefklimaat

Steeds meer bedrijven ontdekken de Junglewand omdat de groene urban plantenwanden sfeerverhogend werken en voor een betere akoestiek zorgen. Een echte eyecatcher en er wordt meteen indruk gemaakt op bezoekers. 

De toepassingen voor de Junglewand zijn eindeloos, ze worden o.a. gebruikt voor showrooms, winkels, evenementen, horecagelegenheden, receptiebalie's, exposities, spotscholen, welness en wanddecoraties in je interieur.

Wilt jij ook groen in je bedrijf of op kantoor, in je horecagelegenheid, in de wachtkamer of gewoon thuis? Bekijk de Junglewand impressies en laat je overtuigen.

kijk ook naar luchtzuiverende planten

je eigen junglewand

Planten in huis zijn een essentieel onderdeel van ieder interieur. Zo kan een urban jungle plantenwand voor buiten, in de badkamer of als wanddecoratie. Groen krijgt steeds meer plaats en de mogelijkheden met de Jungle wanden zijn eindeloos.

Met een diversiteit van planten, varens en bladeren maar ook ruwe materialen zoals schors en takken vind je terug in deze bijzondere Junglewanden. Door de prachtige mix van vormen en kleuren ontstaat er een ware Urban Jungle in jouw interieur. 

mos is ook een optie

Beleef het zelf!

Ben je aangezet tot nadenken om ook in een groene junglewand te investeren? Behoefte om eerst te zien wat er daadwerkelijke mogelijk is en geïnspireerd te raken? Wij nodigen je uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Kom eens langs in de showroom
Gulseren Bos
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.