Verschillende vormen rouwdruppel mogelijk

De rouwdruppel is in verschillende maten en composities te maken. Daarin kun je kiezen voor een vaste uitvoering, maar is ook maatwerk mogelijk. Wanneer je kiest voor een vaste opmaak staan de prijzen vast, indien je er een graag een persoonlijk stuk van wilt maken, wordt er een prijs op aanvraag gemaakt. De rouwdruppel is een eervolle manier om van een dierbare afscheid te nemen

afscheid nemen met bloemen

Ook als je zelf niet aanwezig kunt zijn bij de dienst, is de rouwdruppel een mooie manier om toch je medeleven te uiten. Wij bezorgen op de door jouw aangegeven locatie en tijdstip en doen dit uiteraard met de grootste zorg. Wanneer je graag een uiting van troost wilt bieden aan de nabestaanden en hiervoor de rouwdruppel als rouwstuk hebt uitgekozen dan dragen wij er graag zorg voor dat de rouwdruppel op de juiste bestemming geleverd wordt. Onze chauffeurs weten hoe zij in dergelijke omstandigheden moeten handelen en doen dit met de grootst mogelijke zorg en eerbied voor de nabestaanden. 

Persoonlijk contact

Wanneer u het prettig vind om samen een passend stuk samen te stellen dan kan dat uiteraard. Ook in deze tijd waar persoonlijk contact niet meer vanzelfsprekend is, zijn wij juist voor dergelijke persoonlijke vragen op afspraak open en hebben wij alles in het werk gesteld om aan de hand van de richtlijnen van het RIVM u toch te kunnen ontvangen. Uiteraard kunnen we u ook telefonisch of online verder helpen.

Marleen Janssen
Stel een vraag?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.