Op iedere wens aan te passen

Een vorm van rouwwerk is de rouwbiedermeier. Omdat deze in oase wordt gestoken blijft deze bij niet te warm weer langer goed. Mocht het tocoh warm weer zijn kan er een beetje water gegeven worden om zo nog langer een troost te kunnen zijn voor de nabestaanden. Dit rouwwerk is in allerlei formaten, kleuren en soorten bloemen te verkrijgen. We helpen u graag om samen te kijken wat het meest passend is voor zowel de persoon die is overleden als voor de nabestaanden. 

Medeleven toon je met bloemen

Ook wanneer je niet bij de dienst aanwezig kan zijn of je toch op een andere manier je medeleven wilt uiten kun je een rouwbiedermeier kiezen als rouwstuk. Wij zorgen ervoor dat het rouwstuk afgeleverd wordt. Dat kan uiteraard op de locatie waar de dienst plaatsvindt, maar soms vinden mensen het ook fijn om iets te laten bezorgen bij de nabestaanden. Een rouwbiedermeier is in elk geval een mooie manier om met bloemen troost te bieden. 

Persoonlijk contact

Wanneer u het prettig vind om samen een passend stuk samen te stellen dan kan dat uiteraard. Ook in deze tijd waar persoonlijk contact niet meer vanzelfsprekend is, zijn wij juist voor dergelijke persoonlijke vragen op afspraak open en hebben wij alles in het werk gesteld om aan de hand van de richtlijnen van het RIVM u toch te kunnen ontvangen. Uiteraard kunnen we u ook telefonisch of online verder helpen.

Marleen Janssen
Stel een vraag?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.