Biophilic Design

Biophilic Design is een innovatieve vorm van ontwerpen en inrichten waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke elementen in het interieur. We creëren een natuurlijke woon-, werk- en leeromgeving waarbij het welzijn van de gebruiker voorop staat.

Door bewust deze elementen te gebruiken in interieurontwerpen, maken we onbewust opnieuw verbinding met de natuur.

Circulair ontwerpen is echt de toekomst. Door verstandig met materialen om te gaan en interieurs zo te ontwerpen dat mens en natuur samenkomen, zorgen we voor een natuurlijke kringloop. Plantzaam staat met Biophilic Design voor een vernieuwende manier om de natuur in interieurontwerpen centraal te stellen die ons gelukkiger en gezonder maken!

 

Meer weten?

Plantzaam

De natuur staat centraal bij Plantzaam. Met Biophilic Design brengen we natuurlijke elementen in interieurontwerpen met als doel meer verbinding te leggen met natuurlijke principes, bijdragen aan de toename van de arbeidsproductiviteit, het ziekteverzuim verminderen en zorgen voor gelukkige werknemers.

Plantzaam is een samenwerking die gelooft in de kracht van Biophilic Design. Een collectief van De Klerk Interieurbeplanting, ontwerpstudio’s INinterieurs & KAVA Design en producent Grønn

Plantzaam biedt mooie en slimme oplossingen om meer groen toe te passen in interieurs. Met stijlvolle oplossingen, samen voor groen geluk!

 

MEER OVER PLANTZAAM

lees meer over  -  HET GEHEIM VAN BIOPHILIC DESIGN

plantzaam