Wij zijn al lang bezig met 1,5 meter!

De Klerk is gek genoeg al heel lang bezig met die 1,5 meter. Niet omdat we een vooruitziende blik hebben, maar omdat we de afgelopen jaren steeds vaker zijn ingezet om mét groen ruimtes te verdelen. Rust te creëren tussen werkplekken en groen te combineren met een geluid en of privacy vraagstuk.

Het 1,5 vraagstuk is niet alleen een praktisch vraagstuk, maar speelt ook in op de emoties en gemoederen. Gezondheid is nu eenmaal ons grootste goed, evenals menselijk contact. Twee zaken die nu in veel gevallen haaks op elkaar staan.

 

 

Advies op locatie nodig of liever online?

Zet Groen in als oplossing voor de 1,5 meter

Wat ons betreft hebben wij het antwoord. Zet Groen in! De opties zijn legio en door met Groen de 1,5 meter in te vullen geef je niet alleen een praktische oplossing, maar speel je direct in op zowel de gezondheid als de mentale welzijn van jouw medewerker! We nemen je graag mee in de ideeën en opties die wij hebben, maar weet dat hierin nog veel meer mogelijk is en we graag meedenken in wat voor jullie omgeving past.

 

De afmetingen van de planten divider

De planten divider is in één maat verkrijgbaar. Hierbij is rekening gehouden dat deze verrijdbaar blijft, ook inclusief het gewicht van de met planten gevulde casettes.

Afmeting: Deze is 113 (b) x 180 (h) x 28 (d) cm

Gewicht: Inclusief de 6 cassettes gevuld met planten is dat 128 kg.

De afmetingen van de LiveDivider van Mobilane

De afmetingen zijn: 112 x 30 x 180 cm hoog

De LiveDivider van Mobilane is verkrijgbaar in de kleuren:

  • wit
  • zilvergrijs
  • antraciet.
Info livedivider

De afmetingen van de greener good roomdivider

De afmetingen van de greener good roomdivider zijn: 107 x 57 x 178 cm hoog

 

Info greener good roomdivider

De afmetingen van de dubbelzijdige nextgen roomdivider

De afmetingen van de dubbelzijdige nextgen roomdivider zijn: 104 x 57 x 170 cm hoog.

Info nextgen roomdivider

Advies op maat in deze tijd!

We begrijpen dat het op dit moment lastig is om zomaar af te spreken om producten te bekijken in onze showroom of op locatie de mogelijkheden te bespreken. We denken daarom graag met je mee. Zo is het mogelijk om een online afspraak in te plannen waarin we de mogelijkheden digitaal laten zien en bespreken of kunnen wij ons aanpassen aan een tijdstip dat er minder of geen bezetting is op kantoor. Op afspraak is het nog wel mogelijk om naar onze showroom te komen. Wij houden ons daarin aan de richtlijnen van het RIVM, vandaar dat het alleen op afspraak kan. Voel je vooral vrij om aan te geven wat voor jullie wenselijk is!

Kom eens langs in de showroom
Harm van Boxtel
Stel een vraag?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.