+31(0) 40 244 11 22
9.4

Het laatste nieuws, tips & tricks

De fascinerende plant Cycas revoluta

De Cycas revoluta is een fascinerende plant met een opmerkelijk groeiproces. Deze bijzondere plant, die ook wel de Sagopalm wordt genoemd, geeft elke binnen- en buitenruimte een tropische uitstraling. Ontdek de Cycas revoluta en lees meer over de oorsprong, kenmerken en verzorging van deze prachtige plant.

28-09-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Akoestische planten in gebouwen

In moderne gebouwen waarin open kantoorruimtes en galmende gangen overheersen, is akoestiek een steeds belangrijker aspect geworden van het creëren van een aangename en productieve omgeving. Akoestische planten, een slimme combinatie van groen en geluidsdemping, bieden een natuurlijke oplossing voor dit probleem.

12-09-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
De magie van moswanden

In moderne kantooromgevingen streven bedrijven ernaar om een balans te vinden tussen een productieve werkomgeving en een aangename sfeer voor werknemers. Moswanden zijn een innovatieve en esthetisch verbluffende oplossing die aan beide behoeften voldoet.

05-09-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Biophilic design bij Sweco

Een volledig geïntegreerde groen oase, na meesterwerk van dé perfecte samenwerking! Biophilic design bij Sweco.

29-08-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Interview met Truckland

Harm van Boxtel draait al een hele poos mee bij de groenspecialist. “In 1992 ben ik hier gestart, vanuit de tuinbouwschool. De Klerk had vroeger namelijk ook een bloementak en daarvoor ben ik aangenomen. Ik merkte al snel dat ik toch niet zo heel veel creativiteit bezat en geen geboren bloemschikker was. Uiteindelijk ben ik via de planten en een vertegenwoordigersfunctie doorgegroeid tot hoofd Planning en Logistiek, mijn huidige functie.” Nu ‘plant’ Harm dus nog steeds.

29-08-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Kunstplanten voor bedrijven

De Groene Revolutie: kunstplanten hebben de wereld van interieurdecoratie veroverd en bedrijven hebben deze groene revolutie omarmd. Lees verder voor de volledige blog.

28-08-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
Uitverkoop kerstdecoraties

Uitverkoop kerstdecoraties 11 november 2023 in Veldhoven

28-08-2023
Algemeen
Biophilic Design

Biophilic Design integreert de natuurlijke wereld in de gebouwde omgeving, met als doel het welzijn en de productiviteit van mensen te verhogen.

25-08-2023
Algemeen, Interieurbeplanting
De voordelen van een groene plantendivider

Een groene plantendivider, ook wel een groene scheidingswand genoemd, is een uitstekende manier om een ruimte op te delen en tegelijkertijd de voordelen van groen in huis of op kantoor te halen. Lees verder voor enkele voordelen van een groene plantendivider.

31-07-2023
Algemeen, Interieurbeplanting