+31(0) 40 244 11 22
9.3

Secretaressedag

Een dag om niet te vergeten. Waardering is en blijft het belangrijkste! Zorg voor een mooi boeket bloemen voor jouw secretaresse of personal assistent en maak het een dag om nooit te vergeten.

Het grootste compliment is niet vergeten, onderneem op tijd actie en wij bezorgen op Secretaressedag een persoonlijk cadeau in de vorm van een prachtig boeket of bloemstuk op kantoor of thuis.

Bloemen geven altijd een vrolijk gevoel, een prettigere werkomgeving en een betere werksfeer!

Bloem advies nodig?

Valentijnsdag

Liefdevolle bloemen

Valentijn is van oorsprong bedoeld voor geheime aanbidders maar tegenwoordig vooral ook om je hart op een liefdevolle manier te laten spreken.

Of je nu aan je partner wilt laten zien hoeveel je van hem of haar houdt, iemand anoniem de liefde wilt verklaren of je ouders wilt verrassen; het is altijd leuk om jouw dierbaren tijdens Valentijn een prachtige bos bloemen te sturen. 

Zoals een bos rozen, dé perfecte roos, tulpen, ranonkels, anjers. Allemaal liefdevolle bloemen die een bepaalde symboliek met zich meedragen. Zo staat de roos voor liefde en genegenheid. De kleur rood voor liefde, roze voor romantiek, wit voor puurheid en groen voor hoop.

Een bos rode rozen is dus de perfecte combinatie van liefde en genegenheid! De ranonkel staat weer voor charme, de anjer voor toewijding en tulpen voor ‘voor altijd samen’.

Kortom, iedere bos bloemen is een teken van liefde! Verstuur jouw verrassing anoniem of voorzie hem van een persoonlijke boodschap.

Bloem advies nodig?

altijd verse bloemen

Wij werken altijd met verse bloemen in tal van kleuren en soorten. Neem contact met ons op om jouw wensen samen door te speken.

neem contact met ons op
Marleen Janssen
aanvraag

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.