+31(0) 40 244 11 22
9.3

Rouwboeketten met de grootste zorg samengesteld

Onze bloemen zijn van de hoogste kwaliteit en het rouwarrangement, rouwbloemwerk en/of rouwboeket zullen met de grootste zorg worden gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een lint een persoonlijke, laatste groet toe te voegen. Wanneer er speciale wensen zijn op het gebied van bloemen, of het verwerken van betekenisvolle voorwerpen in het rouwstuk, denken wij daar graag in mee. 

Wij nemen graag de tijd om goed te luisteren en proberen er alles aan te doen om met ons werk het afscheid zo mooi een waardig mogelijk te maken.

Persoonlijk contact?

Rouwbloemen passend bij de wens

De Klerk is gespecialiseerd in rouwbloemen en kan dan ook vanuit ervaring en creativiteit meedenken in welke vorm van afscheid passend is bij de persoon die is overleden. Wel hebben we gezien dat door die afstand en het feit dat veel mensen niet op de gebruikelijke manier afscheid kunnen nemen van hun dierbaren, bloemen een nog grotere waarde van troost en eerbetoon kunnen zijn. Er zijn ongelofelijk veel opties en niets is daarin te gek. De meest voorkomende stukken zijn:

  • Rouwdruppel
  • Rouwbiedereier
  • Rouwboeket
  • Rouwstuk

Deze voorbeelden van rouwbloemstukken zijn te maken in kleur en formaat naar wens. 

Persoonlijk contact of liever online?

Wanneer je op zoek bent naar een rouwarrangement is het mogelijk onze showroom hiervoor te bezoeken op afspraak. Mocht u, uw rouwbloemstuk liever online of telefonisch bestellen dan kan dat uiteraard ook. De Klerk heeft haar werkproces zo ingericht dat we het hetgeen kunnen blijven doen waar we ons zo verantwoordelijk voor voelen: troost bieden met bloemen.

Plan hier je afspraak
Marleen Janssen
aanvraag

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.