• Team
  • Team BK

Ons team

Harm van Boxtel

Planning en logistiek
harm@de-klerk.nl / (040) 244 11 22

Harm is de spin in het web bij de afdeling interieurbeplanting. Hij is verantwoordelijk voor de planning en logistiek en heeft zodoende nauw contact met de onderhoudsmedewerkers. Ook is hij verantwoordelijk voor de bloemabonnementen en de contracten daaromtrent. 

 

 

 


Frank van der Hulst

Inkoop en werkvoorbereiding
frank@de-klerk.nl / (040) 244 11 22

Frank is het aanspreekpunt voor de inkoop binnen de afdeling interieurbeplanting en kerstdecoraties. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en de aansturing van de transportmedewerkers. Ook zorgt Frank voor de aankleding en de presentatie van de showroom.

 

 

 


Jos van der Hulst

Algemeen directeur / eigenaar
jos@de-klerk.nl / (040) 244 11 22

Jos is algemeen directeur en eigenaar. Binnen De Klerk is hij naast de algemene leiding tevens verantwoordelijk voor de sales, marketing en duurzaamheid.

 

 


 Marleen Bérénos-Janssen

Meesterbinder / styling
marleen@de-klerk.nl / (040) 244 11 22

Marleen heeft een enorm oog voor details en kan met haar enthousiasme, kennis en passie zowel onze relaties als onze collega's enorm inspireren. Als studente al bij ons als stagiaire actief en na enkele omzwervingen terug op het vertrouwde nest. Neem gerust contact op met Marleen voor een vrijblijvend advies of idee voor je thuis of op kantoor!

 

 

 


Karen van de Put

Administrateur
karen@de-klerk.nl / (040) 244 11 22

Karen is administrateur binnen De Klerk. Ze is verantwoordelijk voor de algemene financiële administratie en personeelszaken.

 

 

 


Henk Rovers

Directeur / mede-eigenaar
henk@de-klerk.nl / (040) 244 11 22

Henk is al tientallen jaren verbonden aan De Klerk. Hij is voor vele relaties hét gezicht van de firma en verantwoordelijk voor diverse, trouwe relaties. Ook is Henk het bindmiddel binnen de afdeling interieurbeplanting, tussen planning, inkoop en werkvoorbereiding.

 

 

 


Mike van Strijp

Sales Manager
mike@de-klerk.nl / (040) 244 11 22

Mike is Sales Manager binnen De Klerk en is naast de bestaande relaties dus eveneens het aanspreekpunt voor nieuwe, potentiële klanten. 

 

 

 


Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.