• Interieurbeplanting, tu eindhoven, roze, foxtail grass
  • Interieurbeplanting, hydrocultuur, philondenron xanadu, desque, eindhoven, onderhoud, planten voor kantoor
  • Interieurbeplanting, hydrocultuur, lease, boxx, onderhoud, meerpaal, entree, wit, cascara, hertshoorn

Kantoorplanten

Kantoorplanten voor een unieke en sfeervolle uitstraling!

Wilt u ook uw kantoorruimtes een groene, frisse uitstraling geven? Met de kantoorplanten van De Klerk creëert u een ruimte vol sfeer en verbetert u de luchtkwaliteit aanzienlijk. Veel voordelen door een kleine toevoeging! Wilt u ook graag meer planten in uw kantoor maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Onze medewerkers adviseren u graag! Wist u dat wij uw kantoorplanten ook onderhouden?

Planten voor elke kantoorruimte

De Klerk heeft klanten in veel verschillende sectoren. Zo werken wij o.a. voor multinationals, ziekenhuizen, schoolgemeenschappen, zorginstellingen, MKB en kleine zelfstandigen. Eigenlijk kan ieder bedrijf met een kantoorruimte terecht voor kantoorplanten van De Klerk.

Wanneer u kantoorplanten bij ons afneemt, zullen wij periodiek onderhoud uitvoeren bij u op locatie. Wij vinden het dan ook belangrijk om een goede relatie met onze klanten op te bouwen. De meeste van onze klanten zijn dan ook al jarenlang klant bij ons door het vertrouwen en de passie die wij uitstralen. En daar zijn we trots op!

Kantoorplanten geheel naar uw wens

Wij begrijpen dat het voor een ondernemer of medewerker van een bedrijf lastig is te bepalen wat goed staat in elke ruimte. Vaak is niet bekend welke planten in de donkere hoeken kunnen of welke planten weinig onderhoud nodig hebben. Onze medewerkers helpen graag met deze keuze. Met veel creativiteit en passie weten zij elke ruimte sfeervol aan te kleden, soms met input vanuit uw kant, soms geheel naar eigen idee. Net wat u wilt!

Wij zullen u altijd van tevoren een voorstel doen om te bekijken of we op één lijn zitten. In dit voorstel wordt duidelijk wat in welke ruimte komt te staan, de keuze van de planten en wat de uiteindelijke kosten zijn. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

U kunt bij De Klerk terecht voor het kopen, huren of leasen van kantoorplanten! Zo kunt u ook nog eens geregeld afwisselen! Onze medewerkers komen ook graag bij u langs om uw planten te onderhouden.

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.