• Interieurbeplanting, tu eindhoven, roze, foxtail grass
  • Interieurbeplanting, hydrocultuur, philondenron xanadu, desque, eindhoven, onderhoud, planten voor kantoor
  • Interieurbeplanting, hydrocultuur, lease, boxx, onderhoud, meerpaal, entree, wit, cascara, hertshoorn

Bedrijfsplanten

Interieurbeplanting bij bedrijven is niet weg te denken!

Planten zorgen voor een sfeervolle, groene uitstraling in elke ruimte. Met de bedrijfsplanten van De Klerk haalt u unieke stukken in huis compleet aangepast aan uw wensen. Heeft u zelf geen idee wat het beste bij u past? Geen probleem. Onze medewerkers hebben tal van ruimtes aangekleed en kunnen u dus perfect adviseren.

Planten voor verschillende bedrijven

Onze klanten bevinden zich voor een groot gedeelte in de gehele zakelijke sector: multinationals, ziekenhuizen, schoolgemeenschappen, zorginstellingen, MKB en kleine zelfstandigen.

Wij benaderen iedere relatie met dezelfde passie, inzet en professionaliteit. Wij prefereren een langdurige, duurzame band met onze relaties op te bouwen, mede omdat onze onderhoudsmedewerkers periodiek over de vloer komen. Met de meeste van onze relaties hebben wij al jaren of decennia een samenwerking op basis van vertrouwen en passie.

Bedrijfsplanten geheel naar uw wens

Ieder kantoorpand, zorginstelling of ziekenhuis heeft een eigen benadering nodig. Eén en ander hangt af van smaak, het bestaande interieur, huisstijl en budget. In veel gevallen krijgen we carte blanche om onze eigen ideeën voor te stellen. Er zijn ook situaties dat een samengestelde commissie, directie of (interieur)architect zijn of haar voorkeuren aangeeft. Wij zullen te allen tijde rekening houden met deze input.

Vervolgens ontvangt u een voorstel waarin u exact kunt zien wat waar komt te staan, met welke beplanting en wat het kostenplaatje is. Zo kunnen we vooraf helder communiceren en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Onze suggesties
Medinella magnifica
Medinella magnifica
Vanaf
€ 86,00
Spathiphyllum sensation
Spathiphyllum sensation
Vanaf
€ 138,00
De Luxe Bowl Globe antraciet
De Luxe Bowl Globe antraciet
Vanaf
€ 114,00
Mellow Planter
Mellow Planter
Vanaf
€ 270,00