Een prachtig mosschilderij op maat!

Dit mosschilderij is een ware aanvulling voor deze prachtige lunchruimte van een relatie van ons in Eindhoven!
Bol- en platmos verwerkt in één schilderij!

Deze variant met mos is een combinatie van bolmos en platmos. De lijst is op maat gemaakt.
Detailfoto van mos!

Bij een relatie in Eindhoven hebben we dit mosschilderij geplaatst. Hier ziet u een detailfoto van het mos.
Dit prachtige mosschilderij hebben we geplaatst bij een relatie in Weert.

Naast een akoestisch voordeel levert dit mosschilderij uiteraard ook een schitterend esthetisch geheel op. Deze relatie wilde 'groen' in deze ruimte, maar had tegelijkertijd erg weinig ruimte. Dit mosschilderij bood de uitkomst!
Mosschilderijen onder elkaar!

Hierbij een voorbeeld dat in hogere kantoren - waar de mogelijkheden qua hoogte er zijn - een combinatie van twee mosschilderijen onder elkaar, een prachtig, versterkt geheel biedt. Uiteraard wordt het geluid alhier dan ook extra geabsorbeerd waardoor de akoestische klachten zijn gereduceerd.
Mos in verschillende kleuren!

Deze afbeelding is gemaakt in een hoge hal. Naast de akoestische voordelen biedt deze oplossing met mos ook veel kleur waarom gevraagd werd door de klant.
Mos in een donkere ruimte!

Weinig ruimte en nauwelijks licht: ook in dergelijke omgevingen is mos dé (groene) oplossing. Dit project is gerealiseerd op de Fontys Hogescholen.
Nieuwe pand én beplanting voor Nokia!

In overleg met de opdrachtgever en de interieurarchitect, hebben we deze passende plantenbakken voor op de kasten voorzien van sansevieria kirkii's. Het heeft een prachtig beeld opgeleverd en zorgt voor een passende aanvulling van het interieur.