Cemani Oval met Rhipsalis

De cemani planters passen zich eenvoudig aan aan de locatie. Op deze locatie is de cemani oval gecombineerd met de sterke, vriendelijke rhipsalis.
Rhaphis Excelsa met Cemani Vase!

Deze prachtige combinatie staat bij een entree in een nieuw pand in Eindhoven. Het geeft direct een warm welkom wanneer gasten of medewerkers het pand betreden.
Witte schaal met aglaonema silver bay

Een populaire combinatie; een (witte) schaal met aglaonema silver bay. IJzersterke beplanting, eenvoudig in onderhoud en sierlijk met haar grote bladeren.
Deze foto illustreert wat bloemen doen met deze ruimte.

Bosco Small Oval Coconut met bloemsierkunst.
Phoenix met zamioculcas zamiifolia

Een haast klassieke combinatie; de phoenix-plantenbak met de zamioculcas zamiifolia. Beiden sterk, makkelijk toepasbaar en zeer functioneel.
Cemani Vase met aspidistra elatior

De cemani vase met de aspidistra elatior is een mooie, ranke combinatie. De aspidistra kan goed aarden op plekken waar minder natuurlijk licht komt en blijft bovendien strak van model.
De ideale plantenbak voor een afscheiding

De prestige rechthoek plantenbak is dé ideale manier om op een natuurlijke en functionele wijze kantoorplekken af te scheiden. Ook is goed zichtbaar dat de plantenbakken verzonken wielen hebben en dus eenvoudig verplaatsbaar zijn. In deze combinatie is de tijdloze en sterke sansevieria kirkii aangebracht in deze plantenbakken.
Deze plantenschaal met tijdelijke beplanting kleedt de ruimte prachtig aan met natuurlijke tinten.

De naam de plantenschaal is de Bosco Oval Small Cemani.
In dezelfde kleurstelling dan de rest van de ruimte wordt deze bowl getoond.

De naam van de bowl is Vita Round Bowl Large Medium Silver en de plant heet de Schefflera louisiana Bush.
Deze prachtige vazen geven een chique uitstraling en verfraaien de omgeving.

De naam van de vaas is de Graphic Vase Large Bronze en de naam van de beplanting is Chamaedorea metalica.
Philodendron selloum in Scorza plantenbak

Hoe mooi wil je het hebben? Dit is interieurbeplanting op z'n best! Een prachtig natuurlijke product als de Scorza Vase in combinatie met de philodendron selloum. Deze plant heeft ruimte en de nodige lichtinval nodig en op deze standplaats wordt hem dat gegund. Enorm mooie aanvulling in de ruimte!
Philodendron imperial green in Cemani Vase

De prachtige Cemani-stijl in combinatie met de siervolle philondendron imperial green is een lust voor het oog. Het kleedt de ruimte aan en zorgt ervoor dat ook de laatste puntjes op de i komen.

De Cemani-producten zijn in diverse maten leverbaar zowel leverbaar in vaas- als bowl-vorm.
Aglaonema in River plantenbak

De tijdloze river-plantenbak pas uitstekend in deze ruimte met diverse stijlen en kleuren. De aglaonema als combinatie hiermee is een stabiele en dankbare plant die ijzersterk is in kantoorruimtes.
Deze wacht- en ontvangstruimte voor een prachtig nieuw kantoor in België vraagt om een rustige invulling van interieurbeplanting.

De lichtinval in deze ruimte is perfect voor de hertshoorns (platycerium bifurcatum). De combinatie van een natuurlijk product als zuil en een strak witte schaal zorgt er voor dat de meerwaarde van interieurbeplanting direct wordt gecreëerd.
Top Plus Hoogglans plantenbak met philodendron imperial green

Top Plus Hoogglans plantenbak met philodendron imperial green
Sansevieria kirkii in witte Multivorm plantenbak!

Deze klant vroeg ons om het saaie, grijze plat dak wat uit het zicht te halen! Met deze eenvoudige doch praktische oplossing hebben we dit gerealiseerd en is de aandacht verschoven naar het mooie groen in de vensterbank.
Prachtig natuurproduct!

Deze aardewerk combinatie van zuil en pot heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. De hertshoorns maken het geheel compleet.
Zwarte hoogglans redrop

Samen met de interieurarchitect zijn we tot deze invulling gekomen. Deze zwarte hoogglans redrop sluit naadloos aan bij de rest van het interieur. De hoogglans-lak geeft een extra, chique dimensie.
Cemani Vase

Dit product is gemaakt van afvalhout en is dus op en top duurzaam. Er zijn diverse groottes verkrijgbaar, zowel in vaas- als bowlvorm.
De Baroque Planters zijn uniek in haar soort!

Deze schitterende, unieke plantenbakken zijn een lust voor het oog. Net als de andere collectie van Planters For Life is ook deze lijn in diverse formaten en types leverbaar.
De Senza Vase met de schefflera louisiana!

Dit populaire product, Senza Vase, is leverbaar in diverse groottes, hoogtes en kleuren. Op deze afbeelding is de champagne, witte en platinum silver versie afgebeeld met de schefflera louisiana.
Tijdloze combinatie.

De Parel Geborsteld RVS is hierbij gecombineerd met een Platycerium bifurcatum (hertshoorn).
Prestige rechthoek

De Prestige rechthoek is dé ideale planter ter afscheiding in - in dat geval - een lunchruimte. De Prestige is er in diverse formaten en kan in iedere specifieke kleur geleverd worden, desgewenst ook met bovenrand.
Blacklip Inplay Shell

Een prachtig kwaliteitsproduct met stijlvolle orchideeën!
Vase Wide Round Black met een prachtige vertakte Yucca.

Dit prachtige product van Planters for Life is op deze afbeelding prachtige gepresenteerd op een zuil. De prachtige vertakte Yucca zorgt voor een robuust totaalplaatje!
Notch

Unieke planter (Notch) met philodendron xanadu.
Capri Vase

Deze Capri Vases zijn schitterend gevuld met vertakte ficus lyrata's. Een specifiek product met een chique uitstraling. De Capri Vase is in meerdere formaten verkrijgbaar.
Senza Vase

Dit zijn twee Senza Vases in specifieke kleuren en formaten afgebeeld.
Tunda Vase

Deze Tunda Vases zijn afgebeeld in drie formaten. Een uniek, handgemaakt product.
Redrop plantenbakken in een specifieke kleur geproduceerd!

Deze prachtige beplanting (Dracaena janet lind) bij de Fontys Hogescholen sluit één op één aan bij het interieur. Wij kunnen dergelijke plantenbakken in iedere kleur presenteren!
Prestige plantenbakken met een hoogglans lak!

Deze prestige plantenbakken hebben verzonken wielen, zijn daardoor gemakkelijk te verplaatsen en zijn geproduceerd in een chique hoogglans lak. Een neutrale entree wordt zo prachtig aangekleed en heeft direct een vriendelijk welkom!
Kleur geven aan een klassieke woonkamer.

De bewoners van deze woning misten kleur. We hebben ervoor gezorgd dat de zuil (meerpaal) aansluit bij andere elementen van het interieur en tegelijkertijd er kleur wordt gecreëerd. De plantenschaal is een Cascara standaard structuur en de beplanting heet Sansevieria kirki.
Tropical Vase

Met hout ingelegde plantenbak waarvan ook de brede bovenrand geheel ingelegd is met hout. Deze handgemaakte plantenbak is in combinatie met de Philodendron xanadu een sierraad voor iedere omgeving!
Fango Bowl

Deze Fango Bowl heeft een mooie natuurlijke uitstraling en is zowel binnen als buiten te plaatsen.
Tree

Unieke planter (Tree) van 135 cm hoog (exclusief beplanting) en 125 cm breed, aangevuld met platycerium bifurcatum (hertshoorn).
Phoenix Rise Atmosphere

Een type plantenbak dat in iedere kleur leverbaar is! Het geeft een (kantoor)ruimte direct een ander gezicht.