• Rouwbloemen, grafbloemen, rouw, bloemen, eindhoven, dela
  • Bloemsierkunst, eindhoven, de klerk, anthuriam, rouwbloemen, uitvaart

Rouwarrangementen

Bij een overlijden kunnen bloemen bijdragen aan een goed afscheid.

Het verdriet bij een overlijden is vaak groot. Om dit verdriet te verzachten draagt een passend rouwarrangement of rouwboeket bij aan de verwerking hiervan. Wij ontvangen nabestaanden graag persoonlijk in onze showroom / winkel aan de Marconilaan 203 te Eindhoven om de wensen en mogelijkheden rustig door te spreken. Op verzoek is het ook mogelijk dat we bij nabestaanden thuis komen hiervoor.

Rouwboeketten met grootste zorg samengesteld

Onze bloemen zijn van de hoogste kwaliteit en het rouwarrangement, rouwbloemwerk en/of rouwboeket zullen met de grootste zorg worden gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een lint een persoonlijke, laatste groet toe te voegen.

Voorbeelden van rouwarrangementen, rouwbloemwerk of rouwboeketten vindt u via deze link.

Wij hebben al decennia lang goede contacten met de uitvaartcentra, crematoriums en begraafplaatsen in de regio Eindhoven, Tilburg, Weert en 's-Hertogenbosch. Wij werken graag met hen samen, komen ook graag in contact en nodigen hen uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Rouwboeketten op maat

Tot slot: bent u op zoek naar rouwbloemwerk op maat? Had uw dierbare speciale wensen en voorkeuren op het gebied van bloemen? Hieronder treft u enkele voorbeelden van rouwbloemwerk dat op maat gemaakt is, volledig op wens van de nabestaanden. Wij nemen graag de tijd om goed te luisteren naar uw specifieke wensen en denken graag hierin mee.

 

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Onze suggesties
Rouwboeket white
Rouwboeket white
Vanaf
€ 55,00
Rouwarrangement gemengd
Rouwarrangement gemengd
Vanaf
€ 100,00