• Bloemsierkunst, eindhoven, paars, bloemabonnement

Bloemist Eindhoven

Bent u op zoek naar een stijlvol boeket of juist naar een boeket ter decoratie? U bent bij De Klerk aan het juiste adres. Al jaar en dag is De Klerk de bloemist van Eindhoven. In 1950 startte De Klerk met een bloemenwinkel aan de huidige locatie, de Marconilaan 203 te Eindhoven. Na al die jaren zijn wij nog steeds de bloemist van Eindhoven met liefde en passie. Kom langs in onze winkel en laat u verrassen door onze vele creaties of laat u adviseren door één van onze deskundige medewerkers.

Zes dagen per week de bloemist van Eindhoven

U bent zes dagen per week van harte welkom bij de bloemist van Eindhoven. Onze winkel is gevestigd aan de Marconilaan. Elke dag hebben wij verse snijbloemen of helpen wij u graag met het uitzoeken van een geschikt cadeau. Een mooi boeket bloemen is altijd een leuk gebaar aan uw zakenrelatie, vriend(in), partner of kennis. Naast een boeket kunt bij ons terecht voor kunstbloemen, rouwboeketten en bruidsboeketten. Heeft u een specifieke wens? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers!

Showroom bloemist Eindhoven

Hieronder vindt u onze actuele openingstijden. Wilt u op een ander tijdstip bestellen? Dan kan dat natuurlijk ook bij dé bloemist van Eindhoven! Bezoek dan onze bloemen webshop en wij bezorgen de verse bloemen graag bij u thuis. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends? Bekijk onze nieuwspagina en blijf op de hoogte van de bloemist van Eindhoven.

Openingtijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.