• Anthurium, rood, bloemen, zuil, bloemabonnement, eindhoven
  • Oranje bloemen, creatief, bloemen bestellen, bloemabonnement, eindhoven
  • Bloemen, rozen, wit, bloemsierkunst, de klerk, bloemabonnement, bruidsbloemen, rouwbloemen, uitvaartsbloemen,

Abonnementen

Per periode is het mogelijk om voor een bloem- en/of plantabonnement te kiezen.

Bloemen (en planten) zorgen voor een warm welkom, meer zuurstof en extra aankleding in uw interieur. Kies daarom voor een bloemenabonnement.

Bloemenabonnementen zijn er in vele vormen en kunnen geheel naar smaak, wens en budget worden samengesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om iedere week een verse bos snijbloemen in een leenvaas op uw receptiebalie, vergaderruimte of ontvangsthal te laten bezorgen. Ook is het mogelijk om in dit geval te kiezen voor een modern, traditioneel of seizoensgebonden bloemdecoratie in een vaas of schaal.  In dit geval ontvangt u iedere week verse bloemen!

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een (bloeiende) plantenabonnement in combinatie met decoratiematerialen en een mooie pot, vaas of schaal. Dit kan periodiek en de wisseling vindt in de meest gevallen per maand, tweemaandelijks of kwartaal plaats. Zo heeft u wat langer plezier van de bloemen en planten!

Tot slot is het mogelijk uw ruimte in te laten richten op basis van het seizoen op dat moment. Uw interieur ondergaat een metamorfose en er ontstaat direct een andere sfeer.

Interesse? Neem contact met ons op of laat elders op deze pagina uw gegevens achter.

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Onze suggesties
Schoonheid
Schoonheid
Vanaf
€ 32,95
Gemengde eustoma
Gemengde eustoma
Vanaf
€ 27,95