• Bloemabonnement, eindhoven, de klerk, bloemsierkunst

Bloemen Eindhoven

Bent u op zoek naar stijlvolle bloemen in Eindhoven? De Klerk is een begrip in de regio Eindhoven en omstreken. De bloemen zijn vers en onze team bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers met een passie voor het vak. Of u nu op zoek bent naar een simpel boeket of u een specifieke vraag heeft. Wij helpen u graag. Kom langs in onze winkel in Eindhoven aan de Marconilaan.

Kwaliteit bloemen in Eindhoven

De Klerk is niet zomaar een bloemist. Wij staan voor kwaliteit en hebben iedere dag verse bloemen. U kunt bij onze winkel in Eindhoven 6 dagen in de week terecht. Voor een boeket, maar ook voor speciale gelegendheden zoals een verjaardag, jubilieum of bruiloft hebben wij een passende oplossing. Ook voor rouwboeketten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een snelle levering geheel naar wens. 

Bloemen Eindhoven showroom

Onderaan deze pagina vindt u onze openingstijden.  Het is ook mogelijk om online bloemen te bestellen! Bezoek onze bloemen webshop en wij bezorgen de verse bloemen graag bij u thuis. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends? Bekijk onze nieuwspagina en blijf op de hoogte van De Klerk.

Wanneer haalt u uw bloemen in Eindhoven?
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.