• Actualiteiten

Secretaressedag 2018!

13-04-2018
Het is weer bijna nationale secretaresse dag 2018!

Secretaressedag 2018

Aanstaande donderdag 19 april is het weer zover: de Nationale Secretaressedag. Dé dag om uw secretaresse(s), office manager(s) en/of PA in het zonnetje te zetten!  En hoe kunt u uw waardering nou beter tonen dan door een bloemetje te geven? Wij stellen graag een mooi boeket samen zodat u uw secretaresse(s) kunt verrassen. 

 

 

Nationale secretaressedag

Benieuwd naar de oorsprong van secretaresse dag? Eind jaren '80 is dit mooie initiatief overgevlogen vanuit de Verenigde Staten van Amerika naar Nederland. Een gebeurtenis wat jaarlijks op de 3e donderdag van April valt. Naast Nederland, viert aanstaande donderdag ook Frankrijk, België en Luxemburg deze bijzondere dag. De werkzaamheden en de toegevoegde waarde van de secretaresse(s) aan het bedrijf staan deze dag centraal. 

Bloemen secretaresse

Van alle secretaresses ontvangt ongeveer 66% op secretaressedag een presentje als blijk van waardering. Veel gegeven cadeaus door werkgevers zijn bloemen, chocolade of een flesje wijn.  Via Twitter wordt de hashtag #Secretaressedag gebruikt om het door de werkgever gegeven cadeau online te delen. 

Bloemen voor secretaressedag bestellen? 

Waarschijnlijk bent u niet de enige die niet meer zonder uw (vaste) secretaresse(s) kunt. Aangezien een secretaresse vaak van alle markten thuis is en aan één woord genoeg heeft, vinden wij dat dit beloond mag worden met een bloemetje! Deze onmisbare schakel in de organisatie beoordeelt in 85% van de relaties met de direct leidinggevende,  als goed tot uitstekend (bron: Secrepedia). Bent u ook zo tevreden over uw secretaresse(s) en wilt u ze ook graag bedanken voor hun inzet en betrokkenheid? Vergeet uw secretaresse dan niet op deze dag! U kunt een boeket bloemen met een persoonlijke tekst op een kaartje eenvoudig en direct hier bestellen!

Alvast een fijne secretaresse dag! 

 

Secretaressedag 2018! - 1 Secretaressedag 2018! - 2 Secretaressedag 2018! - 3 Secretaressedag 2018! - 4