• Actualiteiten

Samenwerking met Afscheid met Bloemen

14-02-2018
Samenwerking met Afscheid met Bloemen

Een passend rouwarrangement of rouwboeket kan bijdragen aan de verwerking van een overlijden. De Klerk maakt met grote zorg en de hoogste kwaliteit rouwarrangementen, rouwbloemwerken of rouwboeketten. De Klerk is een samenwerking aangegaan met Afscheid met Bloemen om voor consumenten in de regio van Eindhoven het mooiste arrangement of boeket te maken met bloemen van het seizoen. Afscheid met Bloemen heeft samenwerkingen met befaamde bloemisten uit heel Nederland. Alle bloemisten hebben een passie voor bloemen en dragen bij om aan een passend afscheid met bloemen voor de familie.

Afscheidsbloemen

Afscheid met Bloemen zorgt ervoor dat de consument zich online kan oriënteren op afscheidsbloemen in zijn of haar regio. Hier kan de consument ook zo nodig de partners van Afscheid met Bloemen bellen of bezoeken. Ze kunnen rechtstreeks contact opnemen met de bloemisterij die jarenlange ervaring heeft in afscheidsbloemen en waar nodig ook kan adviseren.

De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht en detail gemaakt worden. De Klerk heeft hier ervaring mee en heeft ook ervaring met rouwbloemwerk op maat. Het kan voorkomen dat uw dierbare al speciale wensen en voorkeuren had op het gebied van bloemen. De Klerk is gespecialiseerd in rouwbloemwerken volledig op maat gemaakt, gebaseerd op de wensen van de nabestaanden. Ook werken wij al decennialang met de uitvaartcentra, crematoriums en begraafplaatsen in de regio Eindhoven, Tilburg, Weert en 's-Hertogenbosch.

De Klerk Rouwarrangementen

Wij nemen graag de tijd om goed te luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Nabestaanden ontvangen wij graag persoonlijk in onze winkel om de wensen en mogelijkheden rustig door te spreken, ook is het mogelijk dat wij bij de nabestaanden thuiskomen. Zou u graag mee informatie ontvangen over onze samenwerking met Afscheid met Bloemen of onze rouwarrangementen? Neem contact met ons op!